Slekttre Magnes slektside.

Jeg har drevet med genealogi litt til og fra siden 1980. Begynte på papirark, og gikk fort over til data da jeg holdt på å miste oversikten. Jeg bruker nå et svensk program som heter DISGEN 8, som er det beste jeg har funnet når det gjelder utskrifter.

Jeg har valgt å legge ut databasen over mine barns slekt som et redskap for andre som forsker på samme personer, og til hjelp for meg, slik at jeg kan komme i kontakt med andre.

Databasen er bygget opp ved hjelp av bygdebøker, kirkebøker, slektsbøker, andre slektgranskere og internettsider.

De fleste kildene er sjekket, men er det likevel noen som finner ukorrekte opplysninger, ber jeg om snarlig tilbakemelding. Jeg vil selvfølgelig også gjerne ha tilleggsopplysninger.

Nålevende er oppført i basen uten personopplysninger, bare navn og giftemål. Finner du opplysninger som du ikke ønsker skal være tilgjengelig, tar du bare kontakt med meg, så skal jeg fjerne opplysningene fra siden.

Slekten kommer hovedsakelig fra Vestfold, Sogn og Fjordane og Troms, og omfatter 2 717 personer fra 981 familier med 562 forskjellige første etternavn.

Oftest forekommende navn i basen: Flåten (134), Hov (133), Brox (91), Bergum (49), Bøtun (47), Berg (42), Johansen (40), Bagstevål (33), Flaten (30), Simlenes (28), Hansen og Olsen (24), Breili (23), Moursund (22).

Ved å trykke på knappen Denne knappen skal du finne under i rammen under hvor det står "Dynamisk familietre" kan du klatre i slektstreet.
Kommer ikke knappen fram, er kanskje Java i din nettleser avslått- kontakt meg gjerne hvis du ikke finner ut av det.

Dynamisk familietre: Du leser dette fordi nettleseren din ikke støtter programspråket java. Her skulle vært en knapp for å komme til et javaprogram som viser oversikten over mine barns slektninger. Last ned Java Runtime Environment (JRE) fra java.com eller du kan få hjelp til å få dette til å virke ved å si fra til Magne (trykk Kontaktinfo nederst).

Når du kommer inn finnes en hjelp-knapp oppe til høyre hvis du lurer på noe. Trykk på denne når du er inne i programmet

Skal du ha tak i andre som heter Flåten, kan du kanskje finne dem på adressesida til Flåten.no. Heter du Flåten sjøl, kan du få enklere hjemmeside- og epostadresse av meg, se forklaring.

Kontaktinfo på hovedsiden..


Valid XHTML 1.0 Valid CSS 3 © Magne Flåten 2004. Sist oppdatert 13. juli 2018.